Vörösbegy Vendégház 

  az erdő nyugalmában

Tágas amerikai konyhás nappalival, kényelmes kanapéval, kandallóval, három hálószobával és fürdőszobával várjuk a vendégeket. A ház 1-6 fő elszállásolására alkalmas.

A konyha háztartási gépekkel, kávéfőzővel és konyhai eszközökkel teljesen felszerelt, az épületben és a teraszon is ingyenes Wifi áll rendelkezésre. A nappaliban található tv-n mintegy 30 csatorna műsora nézhető.


A Vörösbegy vendégház

Modernül felszerelt vendégház, három hálószobával és közös helységekkel - konyha, nappali és fürdőszoba

Vélemények

Távol a város zajától, csak magunk lehettünk a családommal. Nem kellett tartanom sem zajos szomszédtól, sem attól, hogy a kisgyerekeim zaja zavarhatja a környezetünket. Tökéletesen berendezett, nem hivalkodó, természethez közeli, tiszta, rendes ház, minden szükséges felszereltséggel. A legapróbb részletekig végiggondolva. Például a természetes fény levezetése a tetőről a földszinti fürdőszobáig. Árnyekolóval és szúnyoghálóval ellátott tetőablakok, sok sok tároló, okosan elhelyezve. Minden elismerésem a tervezőnek. Számomra kifejezetten feltöltődés volt felfedezni az apró okos, végiggondolt részleteket. A konyhában a kis guruló plusz asztalka, a vidám színű nappali sarok, a sok különböző anyagú es színű párnával-szimmetrikusan elhelyezve. Idegsimító látvány! A hatalmas terasz fölött csak félig van tető ami így nem veszi el a lehetoseget a csillagos égtől de esőre is fel van készülve. A fa tüzelésű dézsa is nagyon kellemes. A kisgyerekeim imadtak a jól felszerelt, jó minőségű (massziv teherbíró és biztonságos) játszó-részt. Tüzet nem raktunk de nagyon hivogato az erre kialakitott hely is. A ping pong lehetőség hab a tortán. Ide még biztosan visszajövünk!


..igazán elnyerte tetszésünket! :) A ház szuperül berendezett és felszerelt. Dézsa már felfűtve várt, kellemes volt benne megpihenni és a vízből csodálni a fákat az udvaron és hallgatni a madár csicsergést :) A kávéfőző mellé kávé és cukor is volt. ( ami ritka) Tiszta, jól berendezett ház,csak ajánlani tudom családoknak,baráti társaságoknak. Este a teraszon grilleztünk, zenét hallgattunk,nem zavartak a bámészkodó tekintetek. Pihenés, kikapcsolódás szempontjából tökéletes. :)

Igényes, szépen berendezett, teljesen felszerelt szálláshely, csodálatos környezetben. A kültéri dézsa, a saját játszótér és a ping-pong lehetőség abszolút teljessé tették a kikapcsolódást az egész család számára.